Rawgott startades år 2017 av Gabriella Svärd. Hon började sin försäljning i Själens Oas i Kortedala, Göteborg men flyttade i början på 2019 till en lokal på Gamla Riksvägen 37 i Kållered. Där bedrivs försäljning av rawbakverken, dock ej servering på plats.
Då Bella själv har upplevt vad en rawfoodkost kan göra för hälsan vill hon gärna inspirera andra till att leva en mer hälsosam livsstil, detta genom att erbjuda ett nyttigare fikaalternativ. Traditionella bakverk fulla med vitt socker och vetemjöl tillför inte mycket näring, utan har ofta en negativ inverkan på vår kropp. Rawgotts bakverk är dock fria från gluten, ägg, mejeriprodukter och raffinerat socker och passar således de flesta, oavsett om man har valt bort socker, är glutenintolerant, vegan, eller bara vill njuta av något gott utan att få dåligt samvete. Råvarorna är noga utvalda och Rawgott använder sig av ekologiska produkter så långt det är möjligt, både för vår kropp och vår miljös skull. Detta gör att slutprodukten blir lite dyrare än traditionella bakverk, men är en mycket värdefull investering i dig själv och din hälsa. Rawgotts rawfika både smakar gott och gör gott! Att bakverken dessutom är vackra att se på är en bonus!
Rawgotts förhoppning är att inspirera dig till en grönare och hälsosammare fikaupplevelse som ger dig mer näring, glädje och energi!